Spectrigon Organisatieadviseurs

Bedrijfskundig advies

Herken je je in een van deze situaties?

  • Mijn organisatie kampt met enkele hardnekkige problemen. Die krijgen we zelf niet opgelost. Wie houdt onze bedrijfsvoering kritisch tegen het licht?
  • We hebben behoefte aan bezinning. Misschien is het wel tijd voor nieuwe structuren. Wie voorziet ons van frisse ideeën waarmee we stappen vooruit kunnen zetten?
  • Ons project is vastgelopen. We zoeken een externe bedrijfskundige. Een objectieve, ervaren en deskundige professional die boven de partijen staat. Wie helpt ons de boel vlot te trekken en onze bedrijfsprocessen te optimaliseren?

Onder het vergrootglas

MKB-bedrijven en (semi)overheden worden op de voet gevolgd door stakeholders zoals klanten, leveranciers, partners, belangenorganisaties en media. Ze liggen continu onder een vergrootglas. Wat goed gaat, haalt de kranten niet. Maar als er iets fout gaat, wordt dat in de pers breed uitgemeten. Daar zit je niet op te wachten.

Voorkomen is beter dan genezen. Spectrigon bekijkt samen met jou wat de kwetsbare plekken in je bedrijfsvoering zijn. We stellen je een aantal vragen. Op grond van jouw antwoorden en onze bevindingen brengen we je een gedegen advies uit, bijvoorbeeld hoe je zwakke plekken in je bedrijfsvoering kunt verstevigen en operationele risico’s kunt verkleinen. Als je dat wilt, implementeren we onze aanbevelingen ook. Dat doen we vlot en efficiënt, zodat je snel mogelijk weer op eigen kracht verder kunt.

Spectrigon Organisatieadviseurs